DESPRE NOI

Despre HANSEL unt GRETEL

Copilul dumneavoastră se află de la început pe cele mai bune mâini!

Iniţiativa de a înfiinţa Grădiniţa Germană din Iaşi aparţine unor părinţi.

Reprezentant legal al instituţiei este fundaţia FEAS (Fundaţia pentru Educaţie şi Atitudine Socială).

Preşedinta fundaţiei este doamna Petronela Rubel. Noi, cei de la FEAS, considerăm că educaţia preşcolară bazată pe valori germane este importantă atât pentru propriii noştri copii, cât şi pentru toți copiii ai căror părinţi au aspirații înalte.

De aceea ne-am hotârât să punem bazele unei grădiniţe bilingve, care să respecte întru totul programa curiculară a Ministerului Educaţiei din România, dar care să prezinte aceste conţinuturi în special în limba germană.

De asemenea, punem un accent special pe limba engleză, pe educaţia muzicală, precum şi pe o serie de materii opţionale pe care le oferim.

Dorim să atingem aceste ţeluri educaţionale împreună cu copiii grădiniţei noastre şi cu părinţii lor, aici, în capitala culturală a României şi prin aceasta să fim utili şi comunităţii ieşene.

Școala Primară Hansel und Gretel funcționează în condiții legale pentru următoarele niveluri:

Conform legislației în vigoare, Ministerul Educației, prin intermediul organismelor specializate și a unor procese de analiză și evaluare reglementează funcționarea  instituțiilor de învățământ privat din România.


1. PREȘCOLAR – autorizare de funcționare nr. 4920/31.07.2012, modificare OM nr. 5778/12.11.2015, acreditare prin OM nr.5906/29.11.2016

2. PRIMAR-autorizare de funcționare nr. 4920/31.07.2012

93

FULL TIME FACULTY

1:8

STUDENT/TEACHER RATIO

80

PERCENTAGE OF MASTER DEGREES

765

CURRENT ENROLLMENT